}

Szukanie
GATUNEK




TYP ODZIEŻY

































Nowości
Więcej
KOLEKCJE
Ikony
KOLORY
WIELOKOLOROWE
Rozmiar
SKŁAD

Czasy się zmieniają

Nie ma nic lepszego niż dobry fartuch. Tak mawiały nasze babcie, zawsze tak doskonałe w kuchni.A te gulasze tak spektakularne ... Natenczas były modne w kratkę, w kwiatki i z falbankami Wchodząc do kuchni, były tam, wisząc, czekały, aż babcie wejdą aby dać im życie. Najlepszą rzeczą było to, że w kieszeniach trzymały wszystkie skarby. Cóż za czasy!

Wtedy nie rozumieliśmy ich użycia. Nie uważaliśmy tego za konieczne, bo nigdy nie gotowaliśmy. Teraz widzimy konieczność i znaczenie tej odzieży we wszystkich kuchniach, zwłaszcza w świecie hotelarstwa i gastronimii.

Czasy się zmieniają i świat gastronomii zmienia się w sposób ciągły, dostosowując się do obecnych tendencji biznesu. Tendencja, w której fartuch naszej babci stał się istotną odzieżą, aby chronić ubrania robocze przed wszelkimi uszkodzeniami podczas codziennej pracy, a także zapobiega przed pobrudzeniem się ubrań.


Praktyczne kieszenie

W końcu rozumiemy użycie tych magicznych kieszeni. I prawdą jest, że nimi są, ponieważ są one przeznaczone wyłącznie do przechowywania rzeczy, które trzeba mieć zawsze pod ręką i są bardzo przydatne, gdy potrzebujesz przechować na przykład notes aby zapisać zamówienie, czy otwieracz do odkorkowania butelki wina. Ten rodzaj odzieży zwykle okrywa przednią część ciała, izoluje ciało od żaru z pieców, które emitują gorąco i umożliwia odróżnianie różnych funkcji w pracy. W Roly znamy wszystkie wytyczne świata gastronomii. Szef kuchni powinien nosić długi, biały fartuch, nieskazitelnie biały, ponieważ zawsze powinien się dobrze prezentować, gdy goście zażyczą sobie jego prezencji. Kucharz nosi fartuchy zakryty, a jeśli woli czarny, nie ma problemu. Możesz wybrać je w ulubionym kolorze, zawsze biorąc pod uwagę ustalone reguły wewnętrzne.